Resa till 25-manna 11 - 13 oktober

  • 21 aug 2024

PÅMINNELSE.   Resa till 25-manna 11 - 13 oktober. 

I dagsläget är endast 25 personer anmälda för att springa 25-mannastafetten.  Vi behöver fler anmälda (både damer och herrar) för att kunna anmäla ett lag. Särskilt damer efterfrågas, det behövs ytterligare minst 2 - 3 damer. eftersom minst 9 damer skall ingå i laget. 

Eftersom den ordinarie anmälningstiden till tävlingen går ut 1/9 (sedan då efteranmälan), behöver vi ha din anmälan senast 30/8 på klubbaktiviteter på Eventor.

 

Tävlingen går vid Arena Rudan, Hanninge, söder om Stockholm. 25-manna-stafetten på lördag och 25manna-medlen på söndagen.

Vi kommer att åka från Växjö i minibussar på fredag eftermiddag (cirka 15.00) .  Någon minibuss kan säkert gå senare om intresse finns.

Vi kommer även i år att bo på Hagabergs Folkhögskola konferens och vandrarhem i Södertälje. Där bor vi i dubbelrum eller trebäddsrum med dusch på rummen och lakan och handdukar ingår.

Frukost ingår på lördag och söndag och på lördagskvällen äter vi gemensam middag på boendet. En huvudrätt med sallad och bröd. Vegetariskt alternativ finns. (ange i anmälan om du vill ha det vegetariska alternativet eller om du har några matallergier).

Vi har bokat 4 minibussar och 35 sängplatser på boendet, så vi hoppas att även en del reserver och övriga supportrar vill hänga med på resan. På lördagen finns möjlighet att springa en öppen bana eller anmäla sig till löparbanken om man hamnar utanför laget. På söndagen är det vanlig tävling. Medeldistans

Sträckor och lagsammansättning

I år är det damer som springer första sträckan och den sista sträckan är öppen för alla. Ett 25mannalag ska bestå av

• minst 9 herrar varav minst en H16 eller yngre

• minst 9 damer varav minst en D16 eller yngre

• max 8 H2

Karta Skala 1:7 500, ekvidistans 5m

Så alla behövs för att få ihop ett lag.

Vi behöver din anmälan senast 30/8.  Anmälan via klubbaktiviter på Eventor. 

Egenavgiften för resan är 850:- för resa, boende med frukost och middag på lördagskvällen.