Inbjudan till viktig värdegrundsaktivitet

  • 7 okt 2024

Styrelsen bjuder in till möte 23 november i Vokalen för att arbeta fram en värdegrund för klubben.

Växjö OK är sedan 2024 med i Växjö kommuns utvecklingsarbete och kvalitetsmärkning för föreningar i Växjö kommun. Det heter “Säker och trygg förening” Certifieringen bygger på ett långsiktigt arbete och är ett stöd för att förbättra säkerhet och trygghet på såväl föreningens anläggning som inom föreningens verksamhet.

Föreningen ska under de två år som man är med i projektet arbeta fram och lämna in ett antal vägledande dokument som är vägledande för all vår verksamhet.  Frågeställningar som kommer att diskuteras kan vara följande. Vad är VOK-anda? Hur ser vi på oss själva? Hur beter vi oss mot varandra? Hur vill vi uppfattas av andra? Hur uppfattar andra oss?

Styrelsen bjuder in till möte för att arbeta fram en värdegrund för klubben. Mötet är öppet för alla klubbmedlemmar och obligatoriskt för representanter från klubbens kommittéer. Det är viktigt att så många som möjligt är med och bidrar!

Efter mötet bjuds alla på en lunch och sedan bjuds alla deltagare på en spännande tävling “Byråkampen” där vi har lite kul tillsammans och klubbens bästa gäng på att lösa gåtor genom logiskt tänkande och samarbete koras.

Tidpunkt: lördagen 23 november möte kl 9-12 aktivitet ca kl 13-15
Plats: Vokalen
Anmälan: via klubbaktivitet på Eventor LÄNK 

Hela dagen har vi hjälp av representanter från RF-SISU som står för både kompetens och kostnader!

Välkomna hälsar klubbens styrelse och arbetsgruppen för Trygg och Säker
Frågor kan besvara av Maria Petersson Markus maria_c_e_p@hotmail.com 

Läs mer om Säker och trygg förening https://www.vaxjo.se/sidor/se-och-gora/information-till-fritids--och-kulturforeningar/saker-och-trygg-forening.html